Algemene info

Dit ruime appartement is geschikt voor 4 tot maximum 6 personen. Het heeft 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een bijkomende kamer met stapelbed. Verder 1 toilet, moderne badkamer met inloopdouche en een ingebouwde wastafel in de grootste slaapkamer. Bergruimte en grote muurkasten zijn voldoende aanwezig. De keuken beschikt over  vaatwasmachine, hetelucht- en een microgolfoven. In de kelder is plaats om uw strandspullen veilig op te bergen. Fietsenstalling is in het gebouw aanwezig. Verhuur van gewone en elektrische fietsen op slechts 30m.

U dient uw eigen lakens, kussenslopen, dekbedovertrekken, vaatdoeken en handdoeken mee te nemen.
Het is verboden te roken in het appartement.
Huisdieren zijn niet toegelaten!
U kan op 30m van het gebouw parkeren om in en uit te laden ( op het einde van de Zeilweg ) zie kaart
Hierna kunt u uw wagen veilig parkeren in onze overdekte parkeerplaats onder het Esplanadeplein.

De Panne is een familie- en kindvriendelijke badplaats, aantrekkelijk in de 4 seizoenen, biedt de prachtigste natuurreservaten en het breedste strand van de Belgische kust. Wandelen in de villawijk, fietsen in de Westhoek, schelpjes rapen op het strand, sportief strandzeilen of Bourgondisch tafelen: het is allemaal mogelijk in de Panne. Plopsaland De Panne is zeker een bezoekje waard.

Meer info en weetjes over bezienswaardigheden of activiteiten aan de Beglische kust kan je terug vinden via strandverblijf.